Gårdsnyheter

 • Nu är lammen här!

  Nu är lammen här!

  Nu har lammen kommit och vi kommer att ha ett antal tacklamm och bagglamm till salu som kommer att vara leveransklara i början av juni. Är du intresserad av att köpa ett eller flera livdjur så är du välkommen att höra av dig för bokning. Alla lammen levereras med MV3-status och med härstamningsbevis. I år har vi även möjlighet att sälja en vuxen tacka ihop med tacklamm.

 • Mat- hantverk och hönsmarknad hos Kastebergs Gård utanför Ljungby 4 april

  Mat- hantverk och hönsmarknad hos Kastebergs Gård utanför Ljungby 4 april

  Lördagen den 4 april mellan kl. 10:00-15:00 kommer vi till vårmarknaden på Kastebergs Gård. Vi kommer att sälja vår populära honung, bivaxdukar, jungfruvax, fårskinnsfällar, hudvårdsprodukter från Propolia och hälsokostprodukter från Propolia. Varmt välkomna!

 • Bondens påskmarknad i Huseby 4-5 april - Inställt

  Bondens påskmarknad i Huseby 4-5 april - Inställt

  Kom och träffa oss på Bondens påskmarknad på Huseby Bruk tillsammans med andra småländska utställare lördagen den 4-5 april mellan 11:00-16:00. Vi kommer att sälja vår populära honung, bivaxdukar, jungfruvax, fårskinnsfällar, hudvårdsprodukter från Propolia och hälsokostprodukter från Propolia. Varmt välkomna!

 • Nu finns våra produkter även i Vislanda

  Nu finns våra produkter även i Vislanda

  Nu kan ni hitta våra produkter hos Lilla Hörnan i Vislanda. Välkomna in för inspiration för dina sinnen lukt, syn och smak.

 • Vi är nu återförsäljare av biprodukter från Propolia

  Vi är nu återförsäljare av biprodukter från Propolia

  Vi kan nu medela att vi är återförsäljare av biprodukter från Franska Propolia. De har både hudvårdsprodukter och kosttillskott som har sitt ursprung från produkter från bikupan. För att få mer information se vår Webbutik www.biskafferiet.se 

Fler nyheter